sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Soinilla on oma nenänpää musteessa

Soini vaatii Kataista vastuuuseen Stubbin puheista (linkki IS 7.11.11)

Tmo Soini siis ärähti Kataiselle siitä, että tämä ei kommentoinut Alexsander Stubbin puheita. Stub oli sanonut Pohjoismaiden kokouksen jälkeen: "Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa." Soini myös väitti, ettei persuja ole kohdeltu tasa-arvoisesti, kun heidän edustajiaan on arvosteltu.

Siinähän Soini on ihan oikeassa. Persuja on kohdeltu muita tiukemmin. Mielestäni siihen on kuitenkin hyvä syy. Kyllähän uutta luokkalaista pitää vähän kiusata. Sehän on perinne. Kaikki ovat ihan innoissaan tökkimässä puoluejärjestelmän uutta tulokasta ja se on hyvä, saavatpahan tuntea kovan todellisuuden.

Kyllä sitä hymy vielä hyytyy
Epäoikeudenmukaiselle kohtelulle on myös toinen hyvä syy. Nimittäin kukapa löisi työnsä muuten hyvin tehnyttä miestä, joka vain sattuu puhumaan rehellisesti. Ketä nyt kiinostaisi ruotsalaisten ongelmat, niin miksi ne kiinostaisivat Stubbia. Hän vain unohti, ettei poliitikko saa puhua rehellisesti. Toisin kuin Stubb, esimerkiksi Hakkarainen ei ole saanut elämänsä aikana tehtyä mitään hyvää, ja siten hänen puheitaan täytyykiin tuomita armotta.

Kyllä minä silti soisin armoa hiukan Soinillekin, koska hänellä on nin helvetin kovat ajat edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti