sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Berlusconi erosi !?!?!? huom. jälkimmäinen sana on IMPERFEKTISSÄ

Katkera Berlusconi erosi (linkki IS 13.11.11)

17 vuotta vallassa. Pah, eihän tuo ole vielä mitään. Meidän Kekkonenkin pystyi parempaan. Kaikessa paitsi niissä naisasioissa, vaikka emmehän me tiedä mitä siellä Kekkosen kuuluisassa saunassa tapahtui...ei siellä ainakaan naisia ollut, mutta...mh... No mutta luulisi, ettei tuo Berlusconi kauan jaksa olla poissa vallan kahvasta, vaan onnistuu jotenkin vielä keplottelemaan itsensä politiikkaan.

Jos tästä tapauksesta pitää löytää huonoja puolia niin ainakin yksi niistä on se, että Berlusconi tulee saamaan eronsa jälkeen mitä luultavammin vain lisää valtaa. Hänen ei nimittäin tarvitse enää käyttää aikaa turhiin pääministerin muodollisuuksiin, vaan hän voi omistautua kokopäiväisesti mafiatyöhönsä. Yksi hyvä puoli kaikkien muiden joukossa, on se ettei yhdenkään italialaisen huoran tarvitse elää enää köyhyydessä, sillä luulen, että tulevaisuuden juhlat työllistävät heidät kaikki.

Kaiken tämän ilon keskellä mieleeni tulee myös vakavia huolia. Onko Berlusconi kavaltanut tarpeeksi valtion varoja jatkaakseen elämäntyyliään? Onko tämä viisauden ja botoxin kyllästämä mies ottanut huomioon, että hänen pitää palkata melko suuri henkivartiokaarti/armeija puolustamaan häntä ihmisiltä, jotka jossain vaiheessa huomaavat hänen petoksensa laajuuden? Jos kuitenkin käy niin, että Berlusconi kuolee tulevissa mellakoissa, niin toivon hartaasti, että Italian johtajistolla on viisautta haudata hänet salaiseen paikkaan, aivan kuten Osama Bin Laden ja Muamar Gaddafi.

Odotellessa tässä tietenkin, milloin ilmestyy Berlusconin uusi levy: "Aito rakkaus"
P.S. olisikohan tuo aito rakkaus sitten: ikäeron neliö euroina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti