perjantai 18. marraskuuta 2011

Oisko vaikka galluppi!

Kakkossijasta kova kamppailu (linkki HS 18.11.11)

Älkää kysykö mitä noi naikkoset tossa tekee
Katos vaan. Joku on taas päätynyt tekemään harhaanjohtavan gallupin presidentinvaaleista. Eikö tuo ole jo todettu, että Niinistö voittaa mennen tullen? Ainoa yllätys koko gallupissa oli Väyrysen kummallinen nousu. Eikä pelkästään yllätä, vaan myös todistaa lopullisesti suomalaisten punaniskaisuuden.

Ihmetyttää vähän kyllä sekin, ettei Lipposen kannatus ole noussut 6 prosenttia korkeammalle. Liekö vanhasta tankista loppunut bensat? Soinia taas on turha äänestää ollenkaan, sillä tokkopa hänellä on nykyisissä muodoissaan edes yhden presidenttikauden eliniänodotetta.

Voinpahan nyt vielä kertoa kantani presidenttiehdokkaista: kaikki muut paitsi Pekka Haavisto ja Paavo Arhinmäki ovat juntteja. Ja Arhinmäki on taas kommari. Jäljelle jää vain Haavisto. Äänestäkää siis häntä. Juu, kyllä minä tiedän, että hän on homo, mutta mitäs sillä väliä, eihän sen pitäisi haitata kuin vierailuilla Ruotsiin.

No mutta totuus on se, että juuri Haaviston kaltaista miestä Suomen johtoon tarvitaan.

Ai niin juu, tietäisikö joku miten saan hävitettyä naapurini mopoauton mahdollisimman huomaamattomasti? Riittääkö kahdeksan kilon kasapanos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti