keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Mauri Pekkarinen ja ryntäät (=tissit)

Ylen tallenne paljastaa Pekkarisen puhuneen ryntäistä (linkki)

Vai että on Pekkarinen näin haksahtanut. Ajattelinkin, ettei sen tupeen alla ole pelkästään kepulaista munattomuutta. Tämä alkaa hälyttävästi muistuttaa Iken touhuja, ainoana epäkohtana on vain, ettei kyse ole “eroottisesta” tanssijasta, vaan ihan tavallisesta kuivahtaneesta kuntaliiton toiminnanjohtajasta.

Näin se siis suunilleen meni (siis niille jotka on niin helvetin laiskoja, ettei jaksa avata tota linkkiä ja lukea sieltä). Pekkarinen oli kokouksessa jotenkin päätynyt korjaamaan Kristiina Wikbergin mikkiä hänen kauluksessaan ja alkanut sanailla…

“Nosta se siihen tuohon. . . Saanks mää tulla sun ryntäitä. . . Koko ajan tuijotin, että mihinkä minä           laittaisin sen. Pitäiskö meidän mennä tonne sermin taakse. . .? No nyt se on aika hyvin.”

… ja kas kas, kaikki meni onnellisesta nauhalle. Tästä voi kyllä meistä kaksimielisemmät tulkita, että Pekkarinen yritti tulla Wikbergin ryntäille, mutta ei meinannut löytää hyvää kohtaa. Tilanteesta ilmeisestikin nolostunut Pekkarinen halusi siirtyä piiloon. Nauhoituksesta voimme myös päätellä, että loppu oli onnellinen.

Puheista hermostuneena Wikberg on nyt päätynyt syyttämään Pekkarista halventavasta puhetavasta tai jostain sellaisesta. Johtuuko tämä kenties epätyydyttävästä suorituksesta, sitä emme ehkä koskaan saa tietää. Toivotaan kuitenkin, että juttu päättyy onnellisesti Pekkarisen kannalta, kun on kerran niin lyhytkin.
P.S. lyhyydestä saattaa olla kyllä jotain hyötyäkin, mikäli tavoitteena on visuaalinen tiedustelu ilman vastapuolen huomaamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti