lauantai 29. lokakuuta 2011

Keskustan kuolinisku sinetöity

Väyrynen Keskustan viralliseksi ehdokkaaksi (linkki HS 29.10.11)

Paavo Väyrynen on siis viimein valittu Keskustan presidenttiehdokas. Eikö tämä ole jo aika vanha juttu? Onhan asia tiedetty jo kuukausia. Mutta kauanhan kepulaiset saivat tätäkin vitkuteltua, vaikka oli selvää, että kaikilla muilla on hännät visusti jalkojen välissä paitsi tyhmänrohkealla Väyrysellä. Ketäänhän ei oikeasti kiinosta sen vanhan rusina toilailut. Ainoa kiinostava asia on nähdä, ketä Väyrynen syyttää sitten, kun hän saakin yllättäen "vain" 0.6 prosentin kannatuksen.

Olipahan Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen mukamasti asettunut tukemaan Väyrystä sanoen:  "Paavo on sitkeä sissi, ja itsepäinen kuin mikä."  Ehkäpä, ehkäpä...sitkeä ja hullunrohkea sissi, tosin täysin vailla asetta taikka tukijoita. Häntä voisi verrata Sven Dufvaan, joka tyhmyyttään ryhtyy yksin taisteluun aseenaan pelkkä kivääri tukki.

Eikä tässä voi Kiviniemeäkään pahemmin kehuskella, kun ei lähtenyt ehdokkaaksi. Ei hänelläkään kyllä olisi ollut vaaraa tulla valituksi. Olisi hän kuitenkin varmasti pärjännyt Väyrystä paremmin, pääsihän hän sentään eduskuntaan.

Jos kuitenkin tapahtuisi niin, että Väyrynen tulisi valituksi, niin kovastippa minun kävisi sääliksi kaikkia presidentin kanssa tekemisissä olevia ihmisiä kun ovat joutuneet kestämään Halosen tyranniaa jo niinkin kauan. Väyrynen esimiehenä voisi romuttaa heidän mielenterveytensä lopullisesti.

Tuossa nyt vielä tommonen video (linkki siis tuokin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti